Cégünk, a Kianek és Társa Bt. 2004-ben történő alapítása óta folyamatosan, egyre növekedve hódít teret a hazai építőipari piacon.
Fő tevékenységi körünkbe tartozik a víz-, gáz- fűtés-, légkondícionáló-szerelés, de évről évre fejlődésünk dinamikájának megfelelően, egyre több és nagyobb volumenű projektet viszünk végig, mint generálkivitelező az építőipar különböző területein. Az eddig elért eredményeinkre támaszkodva 2021-től KIANEK Kft. néven folytatjuk munkánkat.

Társaságunk a megrendelések teljesítésénél generálkivitelezőként vesz részt, melyhez stabil megbízható hátteret biztosít gyakorlott kivitelezői szakembergárdánk. Személyi állományunk az épületgépészet és a különféle építőipari kivitelezések irányában az ország egész területén komoly tapasztalatokat szerzett szakemberekből áll. Szigorúan projektcentrikus szervezetirányítás jellemzi a vállalkozást. Szakembergárdája kreatív, felelősségteljes és elkötelezett emberekből áll, amely alapjául szolgál a cég eredményességének.
A klímatechnika világában eltöltött korábbi éveink alatt sok hasznos tapasztalattal, élménnyel, tudással gazdagodtunk, és úgy hisszük, az a lendület, ami eddig is jellemezte munkánkat, Önnek vagy az Ön cégének is a megelégedésére válhat.

Cégünk olyan klíma világmárkák nagykereskedője, mint a Mitsubishi Electric, Schneider Electric, Panasonic, Daikin, Toshiba, LG, Midea, Gree, Grundfos.

Ezen termékek partnerhálózaton belüli értékesítésében hosszú évek tapasztalataira támaszkodva sikerült megvetnünk lábunkat a klímatechnika világában, mely köszönhető a rengeteg elégedett klímaszerelő partnerünknek.

Amit kínálunk Partnereinknek a megbízhatóság, pontosság, szakértelem, műszaki háttértámogatás. Nagykereskedelmi tevékenységünket országosan végezzük, a megrendelt termékeket igény esetén helyszínre szállítjuk.

A klímapiacon számtalan kivitelező céggel állunk közvetlen kapcsolatban, kölcsönösen segítjük egymást projektek, kivitelezések, épületüzemeltetések során.